PAPER, amb Llorenç Bonet, Moisés Puente i Carlos Quintans, tercera sessió del cicle de conferències ‘ANADA/TORNADA: Trajectes, converses, arquitectura’

PAPER, amb Llorenç Bonet, Moisés Puente i Carlos Quintans, tercera sessió del cicle de conferències ‘ANADA/TORNADA: Trajectes, converses, arquitectura’

El proper dijous 2 de novembre a les 19h segueix el cicle organitzat des d’Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa, al voltant de la temàtica PAPER. La trobada serà a l’espai Barcelona Trespa Design Center, davant del Mercat del Born (c. de la Ribera, 5)

Hi participaran els editors Llorenç Bonet (Editorial Tenov), Moisés Puente (2G, Puente Editores) i Carlos Quintans (Archives). En un món de consum ràpid d’imatges com l’actual, basat en internet, cadascun d’ells ha engegat o gestionat, de manera decidida, un projecte editorial en paper. Cada ponent disposarà de 20 minuts per explicar perquès que els motiven a continuar resistint des de les seves respectives petites Gàl·lies.

Moderarà la taula el Marc Longaron, arquitecte director de la Cooperativa Jordi Capell, que oferirà una visió poder més pragmàtica des del punt de vista del llibreter, que és qui finalment s’enfronta a la transacció i ha d’apostar per la venda del material. Interpel·lant-se, esperem que es generi una interessant taula de debat.

La trobada té una duració prevista de 1h 30min. L’aforament serà lliure fins a esgotar les places.

A l’acabament de l’acte, Trespa oferirà als assistents la beguda i els snacks de cortesia habituals.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu web@arqxarq.es