Taula Permanent | Pensament i Debat al Reial Cercle de Belles Arts Sant Jordi

Taula Permanent | Pensament i Debat al Reial Cercle de Belles Arts Sant Jordi

Les taules es celebraran els dies 23 de setembre, 7 i 28 d’octubre a la seu del Passeig d’Isabel II número 1

‘El significat de l’arquitectura ha canviat al llarg del temps i de l’espai. La nostra societat li dona unes funcions diferents de les que regien només fa unes dècades, encara que els aspectes de la conveniència, l’estabilitat i la venustes segueixen sent requeriments a satisfer.

Més enllà d’aquestes exigències, l’arquitectura en la construcció del marc de convivència adquireix unes dimensions culturals que són fonamentals a l’organització social i a la creació d’un sentit d’identitat i de pertinència a una comunitat.

Amb l’objectiu de reflexionar radicalment i polèmica, sobre l’arquitectura en la nostra societat, ens permetem en el sí de l’Acadèmia, obrir un seguit de debats i discussions amb la singular participació d’alguns dels nostres millors professionals que seran esperonats en cadascuna de les taules per un dels nostres acadèmics arquitectes.

En un moment en què la consciència crítica comencen a estendre’s posant en crisi l’arquitectura mediàtica o tanta desconstrucció, ens sembla d’interès situar les bases del moment de cara a seguir enriquint la nostra identitat col·lectiva.’