RE-CICLES D’ARQUITECTURA

RE-CICLES D’ARQUITECTURA

‘TERRITORIO’, QUARTA TERTÚLIA DEL CICLE ‘ANADA/TORNADA: TRAJECTES, CONVERSES, ARQUITECTURA’ | 2/11/2017 | A CORUÑA

Vídeo de la quarta sessió del cicle ‘Anada/tornada: trajectes, converses, arquitectura’ organitzat per Arquitectes per l’Arquitectura amb la col·laboració de TRESPA, i la participació de l’estudi català bosch.capdeferro i els gallecs Carlos Seoane i Irisarri + Piñera.

El territori serà el tema de la xerrada, entès com les actuacions en aquelles zones no classificades com a ciutat pròpiament. Els territoris de frontera entre camp i urbs, les estratègies delicades que suggereixen les zones rurals més desateses, el paisatge com a patrimoni. Els estudis convidats ens expliquen, mitjançant algunes de les seves obres, la seva relació amb el territori i com entreveuen la futura relació del mateix amb una civilització que avança cap a la urbanitat a passos de gegant.

Moderarà la taula Martí Amargós, arquitecte i màster de Columbia University. Mitjançant cites i altres recursos, ajudarà a establir diàlegs entre les obres dels arquitectes i el paisatge, o el seu possible mutisme com a actitud frontal.