VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA ‘PROCESO’ DEL CICLE ‘ANADA/TORNADA: TRAJECTES, CONVERSES, ARQUITECTURA’

VÍDEO DE LA CONFERÈNCIA ‘PROCESO’ DEL CICLE ‘ANADA/TORNADA: TRAJECTES, CONVERSES, ARQUITECTURA’

‘Proceso’, vídeo de la sisena sessió del cicle de conferències ‘Anada/Tornada: Trajectes, Converses, Arquitectura’, amb Jacobo García-Germán, Rica Studio i Harquitectes

En aquesta jornada han participat l’estudi català H Arquitectes i els madrilenys Jacobo García-Germán i RICA Studio (Lorena del Riu + Iñaqui Carnicero). El Procés ha estat el tema de la xerrada, entès des de les múltiples interpretacions que el terme en si proposa, ja sigui projectual, constructiu, deconstructiu, conceptual. Qualsevol atribut ha estat vàlid perquè els estudis convidats expliquesin, mitjançant algunes de les seves obres, la seva relació amb la disciplina tant des d’un punt de vista més tècnic com des d’aproximacions més abstractes, depenent de la seva manera d’entendre la pràctica arquitectònica.

Ha moderat la taula Ramon Faura, doctor arquitecte i professor d’Història de l’Arquitectura a diverses escoles del país i de l’estranger. Cap de redacció de la revista del CoAC Quaderns (2003-2006), comissari d’exposicions i músic (Le Petit Ramon, entre d’altres).