Xerrada dels arquitectes/dissenyadors Bonell+Dòriga | 4 nov.

Xerrada dels arquitectes/dissenyadors Bonell+Dòriga | 4 nov.

Laura Bonell i Daniel López-Dòriga, guanyadors del Premi Debut a la Triennal d’Arquitectura de Lisboa 2019, parlaran de la seva experiència professional

Laura Bonell i Daniel López-Dòriga, els joves arquitectes/dissenyadors guanyadors del Premi Debut a la Triennal d’Arquitectura de Lisboa 2019, parlaran de la seva experiència professional, fundant l’estudi Bonell+Dòriga el 2014 després d’haver finalitzat els seus estudis a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i havent passat també per l’Accademia di Architettura di Mendrisio, a Suïssa, i per la Universitat Tècnica de Munic, a Alemanya. Els projectes que han realitzat es defineixen per ser principalment comandes privats i licitacions públiques.

Aquesta xerrada, oberta al públic, forma part del cicle “Projectar Espais 2019-2020”, organitzat des de la menció de Disseny d’Espais del Grau de Disseny, en el qual participaran reconeguts professionals relatant els seus projectes, idees i experiència.

El cicle “Projectar Espais 2019-2020” va ser inaugurat per Maria Güell, fundadora de La Invisible Lighting Design Studio, amb la ponencia “La luz como material para crear espacios”que va tenir lloc al mes d’octubre a EINA.

  • Dilluns 4 de novembre a les 11.30h
  • Sala d’Actes d’EINA, Barcelona
  • Obert al públic