AUTOCONSTRUCCIÓ, amb Guillermo Santomà, TAKK i Gonzalo del Val, cinquena sessió del cicle de conferències ‘ANADA/TORNADA: Trajectes, converses, arquitectura’

AUTOCONSTRUCCIÓ, amb Guillermo Santomà, TAKK i Gonzalo del Val, cinquena sessió del cicle de conferències ‘ANADA/TORNADA: Trajectes, converses, arquitectura’

El proper dijous 30 de novembre a les 19h segueix el cicle organitzat des d’Arquitectes per l’Arquitectura i patrocinat per Trespa, al voltant de la temàtica AUTOCONSTRUCCIÓ. La trobada serà a l’espai Barcelona Trespa Design Center, davant del Mercat del Born (c. de la Ribera, 5)

Hi participaran els estudis afincats a Barcelona de Guillermo Santomà, TAKK i, des de Madrid, Gonzalo del Val. Procurarem aprofundir sobre l’autoconstrucció, no només des d’un punt de vista estrictament tècnic, que també, si no també teòric i formal. La insistència en certs camins o actituds que resulten en la paradoxa d’un cert criteri formal reconeixible.

Moderarà la taula Uriel Fogué, arquitecte fundador de l’estudi elii architecture y doctorat per l’ETSAM, que intentarà esbrinar, endreçar i preguntar a aquests estudis per a que ens poguem fer un mapa de la construcció dels seus imaginaris, en molts casos propers al mòn de l’art des del punt de vista de la performance i la instal·lació.

La trobada té una duració prevista de 1h 30min. L’aforament serà lliure fins a esgotar les places.

A l’acabament de l’acte, Trespa oferirà als assistents la beguda i els snacks de cortesia habituals.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu web@arqxarq.es