City to City Barcelona FAD Award 2018

City to City Barcelona FAD Award 2018

El City to City 2018 aborda el binomi «Aigua i ciutat» amb l’objectiu de generar un seguit de reflexions al voltant d’aquest element fonamental per a la vida humana i inherent al mateix naixement de la civilització i dels assentaments urbans

Activitats al novembre de 2018:

20/11 a les 19.00h
Auditori del Macba 

Conferència i taula rodona «No hi ha ciutat sense aigua»  amb els impulsors o responsables dels projectes guanyadors, que han destacat pel seu plantejament de solucions a la convivència amb l’aigua a les ciutats en un moment en què és més necessari que mai repensar l’ús responsable d’aquest recurs.

21/11 a les 18.30h
Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona

Acte de lliurament d’aquest guardó impulsat pel FAD amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona al Saló de Cròniques. Abans del lliurament tindrà lloc una ponència inaugural a càrrec de Yayo Herrero, antropòloga, enginyera, professora i activista ecofeminista.

Enguany, hem buscat arreu del món projectes diversos que obrin el debat i aportin solucions i nous punts de vista en relació amb l’accés, us i gestió de l’aigua a les ciutats, en un moment de la nostra història en el qual és més necessari que mai repensar la nostra relació amb aquest recurs imprescindible. Un total de 95 projectes d’han presentat a la convocatòria d’enguany.

Sobre el City to City

Avui, més de la meitat de la població mundial viu en ciutats i trobar solucions als grans reptes que planteja la vida urbana és una tasca fonamental per al nostre futur. Entenent això, el City to City Barcelona FAD Award és una plataforma que, des de el seu naixement al 2008, te l’objectiu de rastrejar, premiar i connectar iniciatives d’arreu del món que contribueixin a millorar la vida als territoris urbans.