Debat III. L’ARQUITECTURA I LA PROFESSIÓ DE L’ARQUITECTE

La comissió actualment esta integrada pel següents membres: Ramon Sanabria, Josep Ferrando, Joan Pascual, Sergi Serrat, Esteve Terradas, Santi Vives i Quico Rius, quedant oberta a tots aquells socis que vulguin participar.
Actualment s’estan realitzant les següents gestions:
Ramon Sanabria ha mantingut tot un seguit de reunions assessorant el Nou Reglament de Concursos de les Administracions Publiques, en aquests moments el Ministeri està procedint a un primer document que en breu es donarà a conèixer al CSCAE. Per motius evidents de confidencialitat no es pot avançar cap informació concreta, però l’esperit del document va en la línea de propiciar la bona arquitectura i dignificar el treball de l’arquitecte en relació als concursos.
Properament la comissió iniciarà converses en relació a les assegurances professionals, us mantindrem informats.
En relació al nou plantejament de Concursos Públics per part de Gisa, s’ha demanat mantindre una reunió amb el Conseller d’Economia i Coneixement Andreu Mas-Colell i amb el Director de Divisió d’Edificació de Gisa Marc Arqué. Avui dia 27 de juliol es reuniran Ramon Sanabria, Pere Joan Ravetllat i Eduard Gascon amb Marc Arqué, us mantindrem informats.