El futur de la ciutat europea | Conversa entre Hans Ibelings i Eugeni Bach

El futur de la ciutat europea | Conversa entre Hans Ibelings i Eugeni Bach

Divendres 30 de maig, a les 19.00 h, tindrà lloc la darrere conversa del cicle “Ciutats compartides: Converses sobre l’espai públic” al CCCB. 

El crític d’arquitectura Hans Ibelings, antic editor d’A10 new European architecture i autor d’European architecture since 1890 reflexionarà sobre quina és l’essència, al seu parer, de la ciutat europea. Per una banda, defensarà perquè creu que el concepte d’espai públic i de domini públic, que de vegades assumim universal, es basa en nocions molt europees que no necessàriament són compartides per la resta del món. Per altra banda, analitzarà l’estat actual de l’arquitectura europea així com les seves perspectives de futur, on preveu canvis importants a causa de la crisi econòmica i sobretot de l’evolució demogràfica d’Europa.

Destacant que l’arquitectura és sempre un reflex de la cultura del lloc, Ibelings parlarà de ciutat europea en diàleg amb l’arquitecte Eugeni Bach i en el marc de l’exposició Ciutats compartides, sobre el Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà 2014.

No hi haurà servei de traducció
Entrada gratuïta, aforament limitat
CCCB Montalegre, 5 -08001 Barcelona
Tel. 93 306 41 00 / info@cccb.org / www.cccb.org
El CCCB es reserva el dret de modificar la programació per causes alienes a l’organització