La vida quotidiana explicada a través de l’arquitectura. Barcelona, 2000-2020.

La vida quotidiana explicada a través de l’arquitectura. Barcelona, 2000-2020.

Exposició: 29 de febrer – 3 de març | Debats i projecció: 29 de febrer | Pavelló Mies van der Rohe

El Pavelló Mies van der Rohe acull l’exposició ‘La vida quotidiana explicada a través de l’arquitectura. Barcelona, 2000-2020’, una mirada crítica sobre la construcció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la manera com s’hi ha viscut el dia a dia en les dues primeres dècades d’aquest segle.

A partir d’una selecció d’obres, escrits i investigacions realitzades pel professorat del Departament de Projectes Arquitectònics de la Universitat Politècnica de Catalunya – UPC es presenta un recorregut crític sobre aquest període on la vida quotidiana s’ha vist profundament marcada per les crisis financera i sanitària a les què s’hi ha d’afegir la crisi climàtica per replantejar la manera que tenim d’utilitzar els recursos del nostre planeta i la manera com estem materialitzant la nostra vida en comú.

“La vida quotidiana explicada a través de l’arquitectura. Barcelona 2000-2020” a més de ser el nom de l’exposició és també el tema del debat que l’acompanya amb els autors dels projectes i és també el títol de la pel·lícula que es projectarà per tancar l’acte inaugural.


Inauguració dijous 29 de febrer (accés lliure amb aforament limitat)
19.00 h presentació del Director del Departament de Projectes Arquitectònics Jaime J. Ferrer Forés
19.30 h debat amb els autors moderat per Ignacio López Alonso, subdirector i cap d’estudis de l’ETSAB i Marta Domènech Rodríguez, secretària del Departament de Projectes Arquitectònics
20.30 h projecció del film “La vida quotidiana explicada a través de l’arquitectura


Més informació:
Departament de Projectes Arquitectònics
Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB)
Av. Diagonal, 649 5 planta
08028 Barcelona Telf: 93 401 63 88
www.pa.upc.edu