EXPOSICIÓ ‘MANERES DE MIRAR: LA MIRADA VERS EL VERD URBÀ’ D’ARQUITECTES PER L’ARQUITECTURA

EXPOSICIÓ ‘MANERES DE MIRAR: LA MIRADA VERS EL VERD URBÀ’ D’ARQUITECTES PER L’ARQUITECTURA

DEL 03/06/2021 AL 18/06/2021 | GALERIA H2o

Arquitectes per l’Arquitectura presenta una nova edició de l’exposició de dibuixos i pintures dels arquitectes socis i amics, amb el mateix format que l’edició anterior i amb un contingut comú. 
Per aquesta convocatòria s’aposta per ‘La ciutat i el verd urbà’, una manera de renaturalitzar la ciutat, un tema que ens sembla que ha adquirit més interès encara desprès de tot aquest temps de pandèmia, que ens ha fet reflexionar sobre el nostre model de ciutat.

Aquest nou recull de dibuixos i pintures té l’objectiu d’aprofundir en un tema fonamental, la necessitat d’acostar la natura a la ciutat com a eina de transformació i millora de les ciutats compactes. Un procés que és indispensable per aconseguir un increment d’espai públic verd i de qualitat, ja que una infraestructura verda fa la ciutat més amable i crea habitats més atractius. Enfront de la manca de grans parcs en les nostres ciutats, de clima mediterrani, l’articulació dels petits jardins i els espais verds fragmentats amb els corredors verds urbans, poden esdevenir una estratègia clau per millorar les ciutats, tot fent èmfasi en la seva renaturalització.

Quina és la visió dels arquitectes sobre aquesta temàtica d’actualitat? L’exposició ‘Maneres de mirar’ pretén ser una mostra de com els arquitectes expressen la presència del verd a l’hora de dissenyar la seva arquitectura, i conseqüentment, reflexionar per fer de la ciutat un espai més amable i saludable.

Aquesta mostra té la voluntat de seguir expressant idees i pensaments a través del dibuix, una eina pròpia de l’arquitecte, que en aquest cas vol anar més lluny de la mera habilitat expressiva.

Podeu veure les obres exposades a axart.es


Inauguració
DIJOUS 3 DE JUNY DE 2021, 19 a 21h
Exposició
Del 3 al 18 de juny de 2021

Galeria H2o | Verdi 152 | de dilluns a divendres de 16 a 20 (matins hores convingudes)

Foto: Mitre. Gouache sobre paper, F. J. Barba Corsini, 1959