Olga Felip (AxA) Premi Fundació Princesa de Girona de les Arts i les Lletres 2015

Olga Felip (AxA) Premi Fundació Princesa de Girona de les Arts i les Lletres 2015

Els premis reconeixen la trajectòria innovadora i exemplar de joves d’entre 16 i 35 anys, i també la d’una entitat que treballi a favor dels joves

Publicat el dimecres 18 de març de 2015 al diari EL PUNT AVUI

L’arquitecta Olga Felip Ordis (Girona, 1980) ha estat guardonada amb el premi Fundació Princesa de Girona Arts i Lletres 2015. El jurat, que va anunciar ahir a CaixaForum Barcelona el resultat de la seva deliberació, ha destacat la seva trajectòria per haver sabut combinar la creació de noves formes amb el respecte amb l’entorn, a més del seu treball sobri, elegant, càlid i lluminós, que aconsegueix un efecte harmònic en l’usuari, l’espectador i el paisatge.

El jurat estava integrat pel violoncel·lista Lluís Claret, la periodista Pepa Fernández Vallés, Auxiliadora Toledano -la guanyadora de l’edició del 2013-, el director, actor i productor teatral Josep Maria Pou i el periodista i crític d’art Sergio Vila-Sanjuán.

Els premis Fundació Princesa de Girona reconeixen la trajectòria innovadora i exemplar de joves d’entre 16 i 35 anys, i també la d’una entitat que treballi a favor dels joves. Dotats amb 10.000 euros i una reproducció d’una obra de l’escultor Juan Muñoz, els guardons s’entregaran en el marc del Fòrum Impulsa, en un acte que tindrà lloc el 25 de juny i que estarà presidit pels reis d’Espanya.

Als premis d’aquest any s’han presentat 167 candidatures, de les quals 40 aspiraven al guardó d’arts i lletres.