Premis FAD 021

Premis FAD 021

La inscripció s’obrirà el dimecres 16 de desembre de 2020

L’ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD 2021. Creats al 1958, es tracta dels guardons més longeus d’Europa en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material en aquesta convocatòria finalitzarà a les 12h. del dimecres dia 27 de gener de 2021.

Per poder participar en els Premis es farà efectiu el pagament de la inscripció, que és de 125 euros per als no associats, IVA inclòs. A partir del primer treball presentat, el preu d’inscripció per a cada un dels treballs addicionals serà de 30 euros. La inscripció serà gratuïta per als socis d’ARQUIN-FAD o els qui se’n facin socis i hagin pagat la quota anual. ARQUIN-FAD no acceptarà cap obra que hagi estat presentada en edicions anteriors dels PREMIS FAD.

PREMIS FAD D’ARQUITECTURA I INTERIORISME 2021

(bases català / bases castellà / bases portuguès )

Els Premis FAD arriben a la seva 63ª edició. Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2020 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

L’arquitecte Fabrizio Barozzi presidirà el jurat acompanyat pels vocals: Agnès Blanch, Daria de Seta, Joan March, Pedro Matos Gameiro i Rosa Rull.

PREMI FAD DE PENSAMENT I CRÍTICA 2021

(bases català / bases castellà / bases portuguès )

Es convoca la 16ª edició del Premi FAD de Pensament i Crítica. Poden presentar-se els treball publicats (no s’acceptaran treball inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2020.

El jurat d’enguany està integrat per Jorge Torres com a president i els vocals Susana Landrove i Joan Olona.

PREMIS FAD INTERNACIONALS 2021

( bases català / bases castellà bases portuguès )

ARQUIN-FAD convoca la 8ª edició dels Premis FAD Internacionals. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la península Ibèrica i les illes. L’àmbit dels premis és tot el món menys la península Ibèrica. En aquesta convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2018 i el 2020, ambdós inclosos. S’acceptaran obres que responguin als àmbits següents: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

El jurat d’aquest any està integrat per Ricardo Bofill com a president i els vocals Lucía Ferrater i Pau Sarquella.

Més informació AQUÍ