PREMIS FAD 2022

PREMIS FAD 2022

ARQUIN-FAD convoca els Premis FAD 2022. Creats al 1958, es tracta dels guardons més longeus d’Europa en l’àmbit de l’arquitectura i l’interiorisme i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica

El període per a la proposta d’obres i presentació de material en aquesta convocatòria finalitzarà a les 12h. del dimecres dia 26 de gener de 2022.

Per poder participar en els Premis es farà efectiu el pagament de la inscripció, que és de 125 euros per als no associats, IVA inclòs. A partir del primer treball presentat, el preu d’inscripció per a cada un dels treballs addicionals serà de 30 euros. La inscripció serà gratuïta per als socis d’ARQUIN-FAD o els qui se’n facin socis i hagin pagat la quota anual. Fes-te soci AQUÍ.

ARQUIN-FAD no acceptarà cap obra que hagi estat presentada en edicions anteriors dels PREMIS FAD.

PREMIS FAD D’ARQUITECTURA I INTERIORISME 2022
(bases català) (bases castellà) (bases portuguès)

Premis FAD arriben a la seva 64ª edició. Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre el 1 de gener i el 31 de desembre de 2021 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres. L’arquitecta Inês Lobo presidirà el jurat acompanyada pels vocals Paloma Cañizares, Josep Puigdomènech, Pep Quilez, Maria Rubert de Ventós i Jorge Vidal.

PREMI FAD DE PENSAMENT I CRÍTICA 2022
(bases català) (bases castellà) (bases portuguès)

Es convoca la 17ª edició del Premi FAD de Pensament i Crítica. Poden presentar-se els treball publicats (no s’acceptaran treball inèdits) en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2021. El jurat d’enguany està integrat per Marta Llorente presidenta i els vocals Kathrin Golda-Pongratz i Alessandro Scarnato.

PREMIS FAD INTERNACIONALS 2022
(bases català) (bases castellà) (bases portuguès)

ARQUIN-FAD convoca la 9ª edició dels Premis FAD Internacionals. Poden optar-hi tots els estudis amb la seu principal a la península Ibèrica i les illes. L’àmbit dels premis és tot el món menys la península Ibèrica. En aquesta convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món es podran presentar les obres acabades entre l’any 2019 i el 2021, ambdós inclosos. S’acceptaran obres que responguin als àmbits següents: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres. El jurat d’aquest any està integrat per Carme Pinós com a president i els vocals Pere Buil i Diane Gray.

Més informació AQUÍ