RECONEIXEMENT A LA TRAJECTORIA

RECONEIXEMENT A LA TRAJECTORIA

Ramon Maria Puig | 9 de febrer de 2022 | Universitat de Lleida

Arquitectes per l´Arquitectura vol, una vegada més, homenatjar a aquells socis que d’una manera o altra han ajudat a l’impuls i l’expansió de la qualitat de l’Arquitectura.

En societats com la japonesa, és habitual mostrar respecte i veneració per la gent gran. És una mostra que sensibilitza, especialment a les generacions més joves, de la importància de l’experiència que tenen, professionals que han treballat per a la societat durant molts anys de la seva trajectòria. Aquesta actitud no és gaire habitual en el nostre entorn, que no tenim en compte la rellevància d’aquestes persones en la construcció d’una societat millor i en la transmissió d’uns valors ètics que defineixin una manera de fer. És per això que AxA vol destacar especialment aquests associats, posant de manifest la seva aportació al desenvolupament de la nostre arquitectura, les nostres ciutats i el nostre territori.

Desprès del reconeixement a Oriol Bohigas a finals de 2020, i el de 2021 dedicat a Lluís Nadal, en aquesta edició dediquem el nostre reconeixement a Ramon Maria Puig, arquitecte de Lleida que des de diferents posicions ha ajudat al desenvolupament de la nostra Arquitectura i els seus valors passats, presents i futurs.

Una pintura especialment dedicada, realitzada per l’arquitecte i soci Albert Colomer, és el testimoni d’aquest reconeixement, gairebé íntim, que fem al nostre entranyable soci.


Acte celebrat dimecres 9 de febrer de 2022 a les 12:30 a la Universitat de Lleida