Save the date! la Barcelona Design Week torna del 12 al 20 de juny

Save the date! la Barcelona Design Week torna del 12 al 20 de juny

La Barcelona Design Week obrirà les portes del 12 al 19 de juny per celebrar la seva 14a edició, una nova oportunitat per viure i gaudir d’una cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona

La Barcelona Design Week obrirà les portes del 12 al 20 de juny per celebrar la seva 14a edició, una nova oportunitat per viure i gaudir d’una cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona i una de les Design Weeks més importants del calendari internacional (Best architecture, design and technology events for 2019 per Dezeen). La BDW és membre de la xarxa World Design Weeks, que integra els principals esdeveniments internacionals de l’àmbit del disseny.

Un esdeveniment de ciutat, per a tota la ciutat
La Bdw 2019 arriba amb un objectiu molt clar: apropar el disseny a la ciutadania i mobilitzar al sector per compartir la vitalitat del disseny de Barcelona amb el món, posant en valor la seva importància social i econòmica i convidant als diversos públics d’aquest esdeveniment a experimentar-ho. Durant una setmana els principals agents del disseny, així com tots els amants d’aquest disciplina, podran participar d’un extens programa que comptarà amb més de 100 activitats obertes a la ciutat, entre les quals destaquen exposicions, tallers, conferències, jornades de portes obertes, però també amb activitats més dirigides al públic professional i empresarial.

Totes les àrees del disseny
La professió, el talent jove, el reconeixement de l’excel·lència i la cultura del disseny, de la mà del FAD. L’empresa, el valor estratègic en clau d’innovació, sostenibilitat i competitivitat, i la promoció de la marca ciutat, de la mà del BCD. I la dimensió patrimonial, pública i divulgativa de la mà del Museu del Disseny.

La Barcelona Design Week 2019 està dirigida per BCD Barcelona Centre de Disseny, organitzada pel FAD Foment de les Arts i el Disseny i el propi BCD, en col·laboració amb el Museu del Disseny, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

#Transicions
#Bdw2019

Més informació AQUI