EL 48h Open House BCN busca voluntaris

EL 48h Open House BCN busca voluntaris

El festival d’arquitectura, que se celebrarà a la ciutat els dies 25 i 26 d’octubre, ha iniciat la campanya per buscar voluntaris de totes les edats i perfils. El 48h Open House Barcelona és un festival que obre les portes de més de 150 edificis emblemàtics de la ciutat durant un cap de setmana. Ofereix l’oportunitat als ciutadans de visitar aquests edificis de manera gratuïta i de conèixer la seva arquitectura. El festival va començar a Barcelona l’any 2010. La primera edició va comptabilitzar 25.000 visites i la darrera ja quasi 50.000.

El festival és també una magnífica ocasió per tornar a posar en relleu l’arquitectura catalana, i ajudar a professionals del món de l’arquitectura a promocionar les seves obres. Enguany hem volgut profunditzar en aquest sentit promovent el mARQuet, fira organitzada per l’Ajac, l’agrupació de joves arquitectes del COAC, per promocionar el Treball dels joves arquitectes

L’èxit de participació no hauria estat possible sense l’esforç dels molts voluntaris, més de vuit-cents en la darrera edició. L’Open House Barcelona ja ha iniciat la campanya per buscar persones que vulguin ser-ne voluntàries, no cal experiència o estudis d’arquitectura, l’únic requisit és l’actitud! Tothom pot emplenar el formulari del web d’inscripcions! La setmana que ve s’iniciarà el procés d’assignació d’edificis als voluntaris que s’hi hagin presentat.

 

Link a la pàgina web oficial del voluntariat 48h Open House BCN

logoVOLSOHB_